V&V Personeelsdiensten

"Kies voor het betere spoor naar werk"

U heeft geen toegangsrechten voor deze pagina.

Contact opnemen:

Bel direct:
0341-764090

Volg V&V Personeelsdiensten op:

Nieuws

22-Sep-2017V&V Flex aanwezig op werkmarkt Afgelopen donderdag was V&V Flex aanwezig op de werkmarkt in het Participatiehuis in Harderwijk. Een leuke, inspirerende middag!..

22-Jun-2017V&V Personeelsdiensten viert 5 jaar succesfeest met relaties Op donderdag 15 juni vierde V&V Personeelsdiensten haar 5-jarig jubileum onder de noemer: 5 jaar succes. Samen met meer dan 10..

Wat klanten over ons zeggen

  • “Wij hebben het contact met V&V Personeelsdiensten als zeer prettig ervaren. De dienstverlening werd doorgezet ook nadat de eigenlijke termijn verstreken was. Uiteindelijk met als resultaat een nieuwe baan voor de betreffende medewerker. Wij zijn absoluut tevreden.”
  • “ Er is tijdens het traject regelmatig afstemming geweest. V&V Personeelsdiensten sluit goed aan bij onze medewerkers. Daarbij wordt er goed meegedacht om de dossiers goed op orde te hebben voor de WIA aanvraag.”
  • “ Er is een zeer plezierige samenwerking geweest tussen ons en V&V Personeelsdiensten. Het traject is uitstekend opgepakt met een prima resultaat.”
  • “V&V Personeelsdiensten is betrouwbaar, de medewerkers doen wat ze zeggen, denken mee in lastige casuïstiek en zijn een partner in business.”
Realisatie: VitalBiz.nl