Nieuwsberichten

Lees mee met V&V Personeelsdiensten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, neem een kijkje in onze dagelijkse werkzaamheden en vind onder andere handige tips!

Supermarktketen Deen neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid

Supermarktketen Deen neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid

Lisa Van Tiggelen - 14-Jul-2018

DEEN Supermarkten biedt de mogelijkheid tot werk voor medewerkers die minder makkelijk aan het werk komen. Samen met re-integratiebureau V&V Personeelsdiensten richt de zoektocht zich voornamelijk op mensen met een Wajongindicatie of uit het doelgroepenregister, voor o.a. de locaties Harderwijk, Zeewolde en Dronten. 

DEEN Supermarkten is een sociale werkgever waar gemotiveerde mensen werken die het werk en het helpen van klanten leuk vinden. 

V&V Personeelsdiensten heeft in de afgelopen jaren mensen begeleid bij DEEN Supermarkten op de locaties Almere-Danswijk, Almere-City, Zeewolde en Harderwijk-Vuldersbrink. De medewerkster op de locatie Almere-Danswijk heeft een vast betaald dienstverband gekregen en werd tevens de 8000ste werknemer. Deze successen hebben we door middel van een goede samenwerking voor elkaar gekregen. 

DEEN Supermarkten ziet het als haar maatschappelijke plicht om mensen met een moeilijke arbeidsmarktpositie een goede kans te bieden op de arbeidsmarkt. Vanuit het kader van goed werkgeverschap zoekt de supermarktketen naar enthousiaste kandidaten. Als je op zoek bent naar een leuke werkplek, kun je mailen naar info@venvpersoneelsdiensten.nl. 

 

Reacties
Post has no comments.
Laat een reactie achter
Captcha Image

Trackback Link
http://www.venvpersoneelsdiensten.nl/BlogRetrieve.aspx?BlogID=1127&PostID=805148&A=Trackback
Trackbacks
Post has no trackbacks.