10 jaar V&V

10 jaar V&V

Beheerder - 16-May-2022

V&V bestaat 10 jaar!

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een flyer uitgegeven om hier aandacht aan te geven.

Download flyer
Enkele Highlights uit de flyer:

Hoe het in 2012 begon:

“Het verschil maken voor groepen in de samenleving die bij het vinden en behouden van werk extra ondersteuning nodig hebben. Met die gedachte begon ik op 1 april 2012 V&V Personeelsdiensten. Ik huurde kantoorruimte in Nunspeet en begon met de eerste arbeidsdeskundige onderzoeken. Tien jaar later is V&V gegroeid tot dé dienstverlener in de regio Noordwest-Veluwe op het gebied van re-integratie en uitzenden. Met een team van ongeveer twaalf deskundige medewerkers zijn we relatief klein gebleven. En dat houden we graag zo. Die kleinschaligheid stelt ons in staat om extra aandacht te geven aan cliënten en op zoek te gaan naar passend werk binnen een duurzaam dienstverband."


2016 V&V Flex


Niet zomaar een uitzendbureau.  Wij zijn altijd op zoek naar de juiste match tussen vraag en aanbod. En hoe meer werkgevers we kennen, hoe beter dat lukt. 

Daarom zijn we in 2016 begonnen met V&V Flex. In de slipstream van de werving en selectie van personeel voor werkgevers in de regio kijken we naar banen voor re-integratiekandidaten of leerwerkplekken. Het liefst voor langere tijd. Zo is V&V Flex al meer dan vijf jaar ondersteunend aan onze andere 8,5 personeelsdiensten.


2019 Er is altijd een oplossing

Er is altijd een oplossing Jan Hermen is examinator bij Capabel Hogeschool voor de hbo-opleiding jobcoach. Hij vindt het belangrijk dat nieuwe jobcoaches goed worden opgeleid, want een goede jobcoach geeft meer kans van slagen op een duurzaam dienstverband. De kern van een succesvol resultaat? Dit zegt onze jobcoach Robert Doorenspleet daarover: “Met logisch nadenken en denken in oplossingen kom je in dit vak al een heel eind. De crux is meestal de verwachtingen bijstellen door in gesprek te gaan met alle partijen. Er is altijd een oplossing.”


2021 Dankbaar - Said Bendena - Care to cars

Said Bendena is een van de eerste kandidaten die door V&V is begeleid. Via via ging hij aan de slag bij een autobedrijf in Harderwijk. Sinds drie jaar heeft hij het naar zijn zin bij een autowasstraat in Putten. Saïd: “Op de foto sta ik met Jan Hermen bij een oude volvo. Ik heb veel van hem en later van Robert geleerd. Bijvoorbeeld hoe je het beste kunt reageren als er een probleem is op je werk. Zonder hen zou het echt moeilijk voor me zijn. Het is fijn om te weten dat ik altijd op ze kan terugvallen en dat ze mij opvangen als het moeilijk wordt. Ik ben ze zeer dankbaar voor hun jarenlange begeleiding.

10 jaar bij V&V is ook voor mij een bijzonder jubileum!”